U bent hier: Home >

Accountantskantoor Gent - belastingconsulent - startersbegeleiding - financieel advies.
Accountancy Service

Jobs

Wij zijn momenteel op zoek naar:

Senior dossierbeheerder (M/V)

Als senior dossierbeheerder (M/V) heb je de verantwoordelijkheid over uw dossiers, zorg je voor de aansturing van een aantal junior dossierbeheerders en sta je als gevolg in voor de volledige verwerking van de boekhouding van klanten, met supervisie van een vennoot.

Je zal instaan voor volgende zaken:

- Opvolgen van de bijwerking van de boekhouding en indienen btw aangiften

- Voorbereiden jaarafsluiting

- Opvolgen van het uitwerken van de jaarbundel voor de klant

- Begeleiden van het indienen van de aangiften vennootschapsbelasting, personenbelasting, roerende voorheffing e.d.

- Opmaak en voorbereiding van tussentijdse toestanden en budgetten

- Voorbereiden en bijwonen van gesprekken met klanten

In onze nieuwbouw te Brugsevaart 92, 9030 Mariakerke kom je terecht in een aangename en rustige werkomgeving waar elke medewerker zijn persoonlijke plaats toegewezen krijgt.

Elke werkplek is uitgerust met een persoonlijke laptop, docking station en 2 schermen. Accountancy Service is mee met de nieuwe mogelijkheden op het vlak van software. Er wordt gewerkt met het inlezen van coda bestanden, verwerken van aan- en verkoopfacturen via data erkenning, een eigen DMS systeem, een CRM systeem met tijdsregistratie en taskflows.

Naast jouw uitstekende kennis van accountancy en fiscaliteit ben je een echte teamspeler en -leider, ben je flexibel ingesteld en stressbestendig. Je beschikt over een grondige kennis van het Nederlands; kennis van het Engels en het Frans is een plus.

Indien dit profiel aansluit bij uw interesse en motivatie,  laat dan niet na contact op te nemen met Mevrouw Fabienne De Backer op 09/225 58 69 of op fabiennedb@accountserv.be.

Junior dossierbeheerder (M/V)

Als junior dossierbeheerder (M/V) sta je in voor volgende zaken: 

-  bijwerking van de boekhouding en indienen btw aangiften

-  uitwerken van de jaarbundel voor de klant

- indienen van de aangiften vennootschapsbelasting, personenbelasting, roerende voorheffing e.d..

Na uw inloopperiode ga je de dossiers zowel boekhoudkundig als fiscaal beheren. Je kan bij onzekerheden steeds terecht bij de senior dossierbeheerder, de vennoot of ervaren collega's.

In onze nieuwbouw te Brugsevaart 92, 9030 Mariakerke kom je terecht in een aangename en rustige werkomgeving waar elke medewerker zijn persoonlijke plaats toegewezen krijgt. We bieden jou bovendien een uitdagende omgeving aan waar je een sterk leerproces zal doorlopen, ondersteund door interne begeleiding.

Elke werkplek is uitgerust met een persoonlijke laptop, docking station en 2 schermen. Accountancy Service is mee met de nieuwe mogelijkheden op het vlak van software. Er wordt gewerkt met het inlezen van coda bestanden, verwerken van aan- en verkoopfacturen via data erkenning, een eigen DMS systeem, een CRM systeem met tijdsregistratie en taskflows.

Je krijgt nauwe begeleiding in je werkzaamheden waarbij je nuttige en opbouwende feedback kan verwachten.

Naast jouw kennis van accountancy en fiscaliteit werk je graag in teamverband, ben je flexibel ingesteld en stressbestendig. Je beschikt over een grondige kennis van het Nederlands; kennis van het Engels en het Frans is een plus.

Indien dit profiel aansluit bij uw interesse en motivatie,  laat dan niet na contact op te nemen met Mevrouw Fabienne De Backer op 09/225 58 69 of op fabiennedb@accountserv.be.

Stages

Indien u in uw bacheloropleiding Bedrijfsmanagement gekozen hebt voor de afstudeerrichting Accountancy-Fiscaliteit aan de Hogeschool Gent of Artevelde Hogeschool, kan u steeds uw kandidatuur stellen voor een stage tijdens de daarvoor vastgelegde periodes.                                                                                

U kan daarvoor opnemen contact opnemen met de heer Martin Taelman op     09/225 58 69 of op martint@accountserv.be         

Accountancy Service bvba

  • Brugsevaart 92
  • 9030 Gent (Mariakerke)
  • T 09 225 58 69
  • F 09 223 46 34
  • E acs@accountserv.be
jobs