U bent hier: Home >

Accountantskantoor Gent - belastingconsulent - startersbegeleiding - financieel advies.
Accountancy Service

Over ons

Accountantskantoor Accountancy Service uit Gent werd opgericht in 1985 en is ondertussen uitgegroeid tot een middelgroot kantoor. Ons cliënteel bestaat zowel uit vennootschappen en vzw's als uit eenmanszaken.

Het kantoor werd sinds de oprichting erkend door het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten (IAB) onder het nummer 20.205-3N-85

De jarenlange ervaring van de vennoten en medewerkers staat garant voor een correcte, accurate en professionele opvolging van ieder dossier. Door permanente opleiding blijven onze mensen altijd op de hoogte van de geldende wetgeving, zowel op boekhoudkundig, vennootschapsrechtelijk als fiscaal vlak. Onze accountants en belastingsconsulenten kunnen u dan ook steeds het beste advies verlenen.

Om de kwaliteit van de service te garanderen, wordt elk dossier toegewezen aan en opgevolgd door een dossierverantwoordelijke. U geniet dus steeds persoonlijke begeleiding en adviesverlening.

Door de individuele aanpak van elk dossier is de dienstverlening volledig op maat, waardoor u steeds beschikt over de voor u meest bruikbare en efficiënte informatie en werkinstrumenten.

Heeft u een vraag voor Accountancy Service? Neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag verder.

Accountancy Service bvba

  • Brugsevaart 92
  • 9030 Gent (Mariakerke)
  • T 09 225 58 69
  • F 09 223 46 34
  • E acs@accountserv.be
jobs